Tschechischer Jäger 539

Ik huurde een nieuwe plek in Praag en wilde dat Tschechischer Jäger 539 zo snel mogelijk iemand schattig zou brengen. Een waterpark bij een nabijgelegen meer klonk als een geweldig jachtgebied. Het was een zonnige dag, dus de plaats was vol met mensen, maar het duurde even voordat ik iemand vond die alleen was.

Een kerel die van een waterglijbaan genoot, trok mijn aandacht. Ik kon niet geloven dat hij er helemaal alleen was, zo’n schatje … We begonnen te kletsen en ik nodigde hem uit voor een drankje. Het was moeilijk kalm te blijven; zijn magere lichaam was zo nat, en zijn uitpuilende ondergoed was zo sexy … Ik wachtte niet te lang en deed hem een bod. Hij aarzelde even, maar uiteindelijk kreeg ik wat ik wilde.

Deze kerel was hebzuchtig en beslist bereid om te experimenteren. Mijn pik maakte hem erg bang, maar ik was zachtaardig en zorgzaam. Je moet voorzichtig zijn met dit soort kwetsbare jonge mannen.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *