Tschechischer Jäger 540

Vandaag wilde ik tijdens het jagen iets interessants zien van Tschechischer Jäger 540. Daarom bezocht ik een stad met een prachtige kasteelruïne net buiten Praag. Hoewel ik wel eens rond wilde kijken, moest ik dat plan opzij zetten want ik ontmoette meteen een heel schattig ventje.

Hij wachtte in het kasteel op zijn vrienden, die spullen kochten voor een klein feestje. Even dacht ik erover om me bij hen aan te sluiten en er iets anders van te maken, maar toen besloot ik voor de veiligere optie te gaan. Ik bood de kerel een manier aan om geld te verdienen terwijl hij op zijn vrienden wachtte. Hij was een beetje verrast door het voorstel, maar belandde uiteindelijk in mijn appartement en lieten zijn vrienden op hem wachten.

Ik gaf hem een leuk ritje en stuurde hem weg met veel geld op zak. Ik ben er vrij zeker van dat hij het heeft gebruikt om helemaal uit te gaan en een behoorlijk wilde avond te hebben.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.