Tschechischer Jäger 541

Ik hoorde over dit uitgebrande gebouw waar de hartverscheurende Tschechischer Jäger 541 jongens zichzelf gaan ophalen na ruzies en breuken. Het klonk een beetje raar, maar ik hoopte daar op zijn minst een paar jonge gasten te vinden.

De plaats was goed verborgen en zag er eerst leeg uit. Ik stond bijna op het punt te vertrekken toen ik een man tegen het lijf liep die het net had uitgemaakt met zijn vriendin. Hij zag er zo opgelucht uit nadat hij ermee was gestopt; dit was een geweldige kans om een beetje te experimenteren. Hij vond het niet leuk en had wat overtuiging nodig. Ik denk dat hij zenuwachtig was voor een vreemdeling met een camera … omdat hij zeker niet bang was voor homoseksuele dingen!

De kerel had enige ervaring van een paar jaar geleden en toonde me graag zijn vaardigheden. En zijn pik was zo indrukwekkend! Bijna net zo groot als de mijne. Het was in mooi contrast met zijn kont, die ongelooflijk strak en stevig was …

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *